LÄNGE SEDAN SIST...

igen....
 
Jag har varit ute på sjön och inte kunnat blogga pga att mitt internet på mobilen var jättesegt plus att det "tog slut", alltså att jag hade använt upp dom MB som ingår... ganska segt jag vet.
 
Jag har i alla fall haft det assoft, typ strålande sol hela tiden, dock 14-19 grader i vattnet, skiiiiitkallt! så inte mcket bad blev det inte! :(
Har verkligen saknat FRIENDS när jag har varit borta. Har sett klart säsong 7 och ska börja på 8 nu haha. ah, k bry.
 

Känner att jag inte har någonting jag vill förmedla mer...
kult inlägg.....
 
PEACE! ELINA
 
 
bilden är från Florida.
 
 
 

FRIENDS


Yeah, I won't let you gooooo

 
 
Jag finner inte ord som kan beskriva hur mfin denna låt är. Hans röst. 
Varje gång jag hör den får jag gås hud, åhhhh, vad fin den är!!!

THIS COULD BE PARA-PARA-PARADISE

 
 
 

22:12

NU: ett avsnitt vänner
SEN:läsa Elsas mode!

Har ni läst den? Om inte, gör det! den är sjuukt bra! :)
Vi hörs imorgon! :)
Elina

PICTURES

 
 
     
                      

OSKAR LINNROS - GENOM ELD

Vi kan gå
genom eld
bara för ikväll
 
 

NEW

Dagen var väl ungefär som igår haha. Skulle försöka ta mig runt spåret springandes. gick inte så bra. Inget mer med det haha.
 
Mamma och pappa sa att dom skulle åka till IKEA! WOOOHOOOO! då måste man följa med då mina föräldrar typ har något emot att gå på Ikea. Bara om det är nödvändigt tar dom en tur dit. Vi käkade i alla fall middag. Sedan hittade jag ett par flipflops så nu kommer jag ha dom snyggaste flipflopsen i sverige. Priset låg på 19:- med Ikea familykort.
 
 
 
 
Elina

LOREEN

Hur sjukt bra är hon inte?!
 

ÄH VI KÖR IGEN

<3
 
Fiona spreading some love out
 
 

R&F

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m50f63tKuh1qcspg6o1_1280.gif
 
 

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Klockan står på 22:27. Det är den 14 Juli 2012 och det har regnat idag. När ska det bli varmt? Sverige går i fel riktning, Det ska inte regna och hagla mitt i sommaren, det ska vara varmt, ca 20-25 grader oxh strålande sol! Det saknar jag. En sak som ligger på diss-listan just nu!
 
Jag känner mig som en blek fisk. inte ett dugg brun. Ska man behöva åka utomlands för att bli brun?
Helst av allt skulle man ju vilja ha ett hus i spanien eller grekland eller något som man kan åka till och chillerilla. Eller varför inte bo i typ Florida?!
 
Naje, slut med gnällfasonerna. Njut när värmen är här för man vet aldrig när den kommer igen
 
Har kollat på Sommarkrysset för att Lilla sällskapet spelade. Sedan Vänner och nu sitter jag, i skrivande stund, och lynnar på musik. Ovanligt? Nej. 

Ska ordna lite tidsinställda inlägg till imorgon med mestadels musik men lite bilder också! :)
 
BULLSHIT
 

ELINA

LODISLUFS

Slödag idag känner jag haha...
Vaknade gick upp ur sängen strax efter 12. Mor och far hade gjort lunch så det blev frulle för mig. Sedan dess har jag i stort sätt inte gjort någonting. Tänkte om jag skulle åka in till Urban Outfitters och spana in köpa en klänning. Men så blev det inte. Känner mig osäker på om jag vill ha den, vet inte riktigt när jag ska ha den osv. Den är suuuperfin...
 
Istället tog jag och borstade tänderna och sedan kom mormor och morfar på besök!
Kul dag!
 
 
TJARÅÅÅ!
Elina

MUSIC

 
Manners
take a second look and you'll see
there is no one like me

f.r.i.e.n.d.s

534947_439485542763550_1960067474_n_large
 
Vänner tillhör numer vanligheten. Jag spenderar dom flesta av min kvällar (även dagar) framför min 15 tums skärm, med varends tum fylld av VÄNNER. Livet leker alltså. 
Godnatt, alltså!
 
xoxo

LISEBERG

På onsdagen, sista dagen, var vi på liseberg. Vaknade runt 9 någon gång tror jag. Satte på oss lodislufskläder och åt frulle. Inte världens bästa hotellfrukost måste jag säga, men det dög. Vi hängde på låset och var där vid ca 11, lite efter, don hade öppnat, men vi stog i kö och köpte inträde samt åkband. Stog i kö mer än halva dagen och på kvällen trodde vi att set skulle bli minder kö men det blev det inte... Det var typ minst 35-40 minuter på varje attraktion :O
 
Vi åt, åt och åt. Var det inte mat så var det remmar eller glass. Vid 10 någon gång åkte vi hem till hotellet igen. Då hade vi gaaaaanska mycket godis/chirre/läsk osv att äta/dricka upp. Vi började kolla på film och äta men såg typ lite mindre än halva...
På torsdagen skulle vi ju åka hem så vi fick gå upp vid 9.
Åkte vid 11 och var hemma vid 4.
Det blev ganska jobbigt med packningen, det var så jäkla mycket vi hade med oss. Typ 511 väskor kändes det som haha
 
Det var i alla fall en sjuuukt rolig resa, vi har haft så jävla roligt! Hotellet var som sagt inte världens bästa, men det var billigt, jag skulle kunna bo där igen om man gjorde en liknande resa! :)
 
 
HERRÅÅÅÅÅ
Elina

new in

 
 
 
Jag skulle helst vilja skriva att jag äntligen köpt mina efterlängtade Fuschia Gloss färgade Hunter stövlar, eller väskan i mina drömmar (en svart Hermes Birkin Bag) eller ett par klassiska Christian Louboutin pumps. 
Men nej, förtillfället får jag nöja mig med dessa sköningar. 
För ovanlighetens skull har jag införskaffat mig två klänningar, en socker söt vaniljvit volang klänning, och en ceris rosa classy-look med fina guldknappar i sidorna. 
 
Även ett par nya ballerina (eller ska jag säga mer espadrillos beach skor?), samt en skön klarblå, stickad tröja med en ball dregkjedja i ryggen!
 
Ganska blandade stilar på plaggen, men dom kommer att matchas snyggt och ändå passa min stil, förhoppningsvis!
 
Vad tycker ni? Vet inte vilket plagg jag gillar mest, faktiskt...
 
xoxo

Sofi Fahrman

 
hittar lite inspiration på Sofi Fahrmans http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/  ! Halv fixat hår, pösig transparant t-shirt instoppad i svarta mönsstarde shorts från H&M. 
En blandning av lyx och budget. 

Angelina Jolie

 
 
today's inspo; Angelina Jolie
xoxo
 

LOVE

När man är lite godissugen och kollar upp på hyllan, och hittar detta. Det blir nästan svårt att välja vad man vill ha! Standardlunch för mig och Rebecca haha, lite chirre är alltid bra!


SHOPPING

På tisdagen åkte vi in till nordstan och shoppade! Måste säga att det var ganska svårt att hitta i Göteborg, det var inte speciellt bra skyltat. Och om man aldrig har vart där innan så blir det extra svårt!
Vi åkte i alla fall in till city vid 11 kanske?
 
 
Dom hade i stort sätt samma butiker som finns i stockholm, tror inte jag såg någon butik som bara fanns där.
Men det jag köpte var en långklänning från Bik Bok
 
 
En t-shirt från Monki, den är typ ljusturkos
 
 
 
Och en jättefin kjol från JC!
 
På onsdagen var vi på lisebeg! :)
 
HEJDÅ!
Elina

ULLARED

På måndagen började vi med att åka till Ullared! vi åkte vid ca 10 tror jag, tog ca 1,5 timmar, så var där vid halv 12. Vi valde en lila vagn, nummer 4655, tror jag det var. Började med att vi såg Boris (ni vet, VDn) i ett tält utanför. Sedan började resan. Vi var så sjukt smarta (tyckte jag). Vi parkerade vagnen på ett ställe sen tog vi korgar och gick runt och la ner sakerna i för att sen lägga ner i vagnen och gå vidare.
 
Hittade ganska mycket, men ändå inte. Förstår inte riktigt vad som hände, känndes som att hälften försvann när vi kom ut. I allafall.
Här är en bild på allt. Datorn ska leka bäst och inte vilja vänta på bilden.
 Pads, Chirre, godis, ansiktsmask och fotmask, mjukisbyxor, mobilväska, deo, nagellcak och nagellackbortagningsmedel, niveakräm, neutrogena, nagelfilar, tåsärare, strumpor, stift och pennor, högtalare, batterier, tandkräm (som vi delade på) och sen fanns det provbalsam. Vi tog en del, tror det blev 38 paket hehehehe. Vi köpte även läsk, en till chipspåse, maltesers och ostbollar men det är uppätet.
 
Hoppas inta jag har glömt något nu! :) juste, en sovmask också!
Det var i alla fall sjukt roligt! Vi såg även Boris när vi hade betalat och gick ut! Vi åt sedan på Burger king och drog oss hemmåt. Det blev ett dopp i poolen innan vi tog en dusch och la på ansiktsmaskarna. Kommer inte ihåg vad det var för middag, jo juste. typ någon slags korvstroganoff, mmm.
 
Första natten somnade vi inte förrän jättesent pga vi var inte trötta, eller jag var ganska trött, men Rebecca var inte trött och pratade med mig. När vi tillslut somnade vaknade jag sen vid 04.40. Rebecca vaknade av att jag vaknade, då var hon lite töstig - tar hallonsoda.Sen kunde vi inte somna om pga för ljust, därför köpte jag sovmasken haha.
 
TJAO
Elina

HOME SWEET HOME

Hej!
Nu är jag (och Rebecca också) hemma från Göteborg. Det har varit asfett att vara där! måste säga att jag älskar Göteborska hahah.
 
På måndagen var vi på Ullared, tisdags i Nordstan och shoppade och igår på Liseberg!
Jag tänkte skriva ett inlägg om varje stopp så blir det inte detta så långt! :)
 
Vi bodde på ett ganska bra hotell, eller inte det bästa. Visst, det var ett ganska fräsht rum och man fick middagsbuffe och frukostbuffe, plus att det var billigt. Men det var inte så jättegod mat och på middagsbuffen var det typ 1-2 rätter man kunde välja mellan. På kvällarna hade vi det asmysigt! vi hade bunkrat upp med hur mycket chirre, läsk och godis som helst! Vi kollade lite vänner, satt med datorn, lyssnade på musik och kollade på film :)
 
Jag har inte riktigt packat upp mina saker, ska ta och göra det snart och lägga alla smutskläder i smutsen, sen är det nog dags för mig att krypa till sängs, jag är verkligen trött nu.
 
 
 
PEACE!
Elina

drömmen om NY

Tumblr_m2zyqz3xky1ruvbq5o1_500_large
 
Denna ständiga längtan. Jag vill bara åka dit nu med en gång, och det skulle jag om det inte vore så att jag var under 18 och så att min budget inte ens skulle täcka en halv biljett.
Jag vill upleva drömmarnas stad. Jag vill uppleva min dröm. Jag vill och viktigast av allt, jag SKA dit! Hur och när är ej bestämt!
 
Jag vill känna pulsen när jag går på gatorna, den underbara New York pulsen alla snackar om. Jag vill shoppa billiga märkeskläder i söta secondhand butiker, jag vill gå till alla platser Sofi Fahrman tipsar om i böcRkerna om Elsa, jag vill gå på Broklyn Bridge, och viktigast av allt, jag vill uppleva New York. 
 
Jag hade kunnat shoppa bara en dag och uppleva staden resten, jag vill bara så gärna dit. Till USA. Till kontinenten alla snackar om. 
Till landet där allt är möjligt. 
 
over and out, your Rebecca
 
 
 

Sommar läsning

Jag brukar inte vara typen som läser en bok. Visst, om jag blir tvingad i skolan eller så, men aldrig annars! Men just på sommaren gör jag faktiskt undantag! Då läser jag nästan alltid böcker! I år började jag att läsa Elsas Mode och Elsas Värld när jag var i Turkiet, och sen dess har jag haft abstinens! Åhhhh, jag läste ut Elsas Värld (andra boken) innan jag kommit hem och jag hade inte tredje boken då. Men nu har jag köpt den och kan enslingen fortsätta läsa om hennes magiska drömvärld! Vilka är era faoritböcker i sommar? Xoxo


YOLO

Idag när vi gick i Göteborgs stad så fick jag för mig att göra en dipdye! Funderade på det ett tag. Gick och kollade på frisörsalonger, ca 500-700 kr skulle dom ha! Tyckte det var lite dyrt och jag hade tänkt mig så som Fiona har, eller alltså den färgen, lite urtvättad rosa, så jävla ballt!
Gick runt och kollade om det fanns någon rosa toning. Hittade på buttericks för 70 kr. Igentligen ska man väl bleka innan för att det ska hålla längre men det sket vi i. Den ända skillnaden är att det inte håller låka länge, typ.
 
Vi åkte hem till hotellet och så hjälpte Rebecca mig att tona. Det är så sjukt jävla ballt!
Imorgon ska vi åka till Liseberg och SWAGA runt hihihiihihihi
 
PUSS!
Elins

What's her secret?

Det finn något jag alltid undrat vad Victoria's hemligt?


MIss Vera Wang

006_primary_large
-något i denna stil, fast utan olivgrönt siden band, med v-rigning och ett diamanthalsband-
 
Jag är 16 år gammal, men det hindrar mig inte från att drömma fram i tiden ca 10 år.
Jag kan själv se mig, i min specialtillverkade bröloppsklänning av ingen mindre än Vera Wang. Hon och jag, vilket sammarbete.
Jag säger "I do" och min pojkvän kysser mig, och jag han. Vi är en nu. Vi är vi, menade att vara.
Folket ställer sig upp och jublar. Jag jublar inombords, för jag har fått min drömprins, och inte mist, min drömklänning.

MAN LEVER BARA EN GÅNG.

Finna det något att säga?
Beach 2012, FUCK YOU!
 

killer clutches

 
 
det är dödskallar, puderrosa volanger och flaggor gjorde i strassstenar.
Det är ingen mindre än Alexander McQueen.
 
-over and out, xoxo-

ULLARED

Detta med Göteborg alltså. Alla heter glenn i göteborg. Vi har det så jävla nize.
Igår kom vi hit, vid 6-tiden. Åt mat (som finna på hotellet, btw, inte världens bästa, men det funkar) och sedan gick vi till ica. köpte chirre och hallonsoda.
 
Idag måndag bar det av till ULLARED! tror jag aldrig lagt så mycket pengar på skräp. Fick faktiskt med mig nååågra nödvändiga saker hem. Bland annat ett jättefint nagellack som är tytp turkost, ljust.10 kr. farfarfärg. Gör nog ett inlägg senare om vad jag har köpt.
 
Just nu sitter jag ooch Rebecca i lobbyn som har bra internet och lyssnar på Icona pop! Wow vad dom är grymma! Har lyssnat på dom ca hela tiden. Imorgon ska vi åka in till Nordstan. och på onsdag blir det L I S E B E R G!
 
NAJE. vet ej vad jag ska skriva. Det var askul på Ullared och det var fett!
 
PUSS!
ELINIS
 

new york - the big apple

 
Jag vill bli väkt av en kyss från min amerikanske pojkvän. Jag vill beställa upp latte och bagles till vår lägenhet på 5th Avenue. Jag vill gå i Louboutin heels varje dag, samt vackra kreationer av Alexander McQueen, eller Amexander Wang. Jag vill att alla ska bli avundsjuka på mitt sagolika liv. Jag vill leva i drömmarnas stad, jag vill leva drömmen. Jag vill bo i The Big Apple.

GÖTEBORG

Nu är jag och Elina i götet, lever livet och chillar!
Idag b'är det av till ullared!!!

WELCOME

Säg hej och välkommna till mina nog fetaste skor jag någonsin ägt.
Dessa skor beställdes på eBay för ca 1.5-2 veckor sedan. Efter dess så har jag väntat, väntat och väntat. Kollat postens spårningstjänst fyrtioelva gånger om dagen. Såg att dom hade kommit till mitt utlämningsställe imorse/förmiddags. Sen har jag kollat brevlådan fyra gånger idag. Den fjärde gången låg avin där. Sen var det bara att åka till coop och hämta ut! Så gal1 nöjd, och är dom inte jävligt feta?!
 

Jag vet att Kenza (och kissie?) har likadana men det bryr jag mig inte om. Alltså menar inte att "ååh dom härmar mig" utan tvärt om. Vissa kanske skulle säga "nej, jag vill inte köpa dom för att dom har köpt sånna". Dom börjar ju bli populära nu. Jag skiter i vad andra säger, jag tycker dom är asfeta, då har jag dom på fötterna! :)
 
 
 
PUSS
Elina
 
 
 
 
 

BARA FÖR ATT JAG KAN

 
PUSS OCH HEJ

OH JÄVLAR

HÄÄÄR ÄR DEN!
så sjuuukt nöjd, den hänger zuperfint på min vägg nu! 
 
 
 
 
Satte upp min spegel som vi köpte i söndags också! :)
 
ihiihihihihihih
PUSS
 
 

ONSDAG 4 JULI 2012

hej!
Träffade inte Elisa idag så tog och städade mitt rum samt smörjde in mina ridstövlar så nu är dom blanka och fina!
 
Ska träffa Elisa imorgon istället, förmodligen! :) Sen på kvällen så ska jag hem till mormor och äta Tacos haha.
Har inte fixat min ram ännu, men den kommer upp inom kort. jag lovar! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om...
Oh juste. På lördag ska jag och Rebecca åka Segway haha, fyfan vad kul det ska bli! vi kommer typ dö
 
Har inte fixat några bilder än heller, vet inte rikitigt vad jag vill fota, då blir det tråkigt att fota haha. Men snart så kommer det bilder, lovar det också!
 
Glöm inte att kommentera så länkar vi er blogg!
 

Denna bild är tagen i Florida, av mig.
 
TJAO!
Elina

f.r.i.e.n.d.s

 
Kollar på vänner just nu, och är inte trött än, så fler avsnitt lär det väl bli!
 
xoxo

f.r.i.e.n.d.s

 
Kollar på vänner just nu, och är inte trött än, så fler avsnitt lär det väl bli!
 
xoxo

LÄNKLÄNKLÄNK

Vi ville göra en liten rolig sak.
Vi tänkte att ni kommenterar eran blogg och vi länkar den. Låter det bra?
Säg till era friendz också!

today

 
Idag var jag och Elina på Ikea och kikade runt, god I love that place!

fick med mig två underbara doftljus hem, ett rosa blockljus samt en ljusstake som kommer passa perfekt i mitt nya rum. Såklart åt vi köttbullar till lunch och sen köpte vi chips, haha standard oss. Efter det begav vi oss hem, till var och en. 
Och från klockan fyra tills nu har jag hunnit med att äta chips, hänga tvätt, dricka varma koppen, kolla vänner, blogga, måla naglarna (först rosa, ta bort det eftersom det var jätte fult, och sen måla om i lila) och ja kollat mer vänner och blogga ännu mer! 
 
xoxo

BLOGG.SE

Hej.
Blogg.se-appen har damp och har haft det ett tag nu, det går inte att logga in, det står bra att det inte gick att logga in och "var god försök igen" FUCK YOU, logga in mig istället!! Får damp på't
 
Alltså, jag orkar inte gå in på data, mycket skönare att blogga från telefonen, 
 
 PUSS

party with me?

 
-Victoria's Secret
 
xoxo

FÖR JAG ÄR ELINA, DEN STORA TRYGGA VARGEN

Ikeabesöket blev bra. Fick med mig en ram (YES!) och tre chirrepåsar. Ska försöka spara dom till när vi drar till gööötebooorg. Kommer nog inte gå så bra hehehehe.
 
Jag sa ju att ni skulle få se vad jag skulla göra med ramen, det frå ni tyvärr inte se idag då jag måste fixa lite med den hihi. Förhoppningsvis imorgon eller på torsdag! Om ni skriver upp detta nu: imorgon så ska jag träffa Elisa. har inte träffat henne på länge så det ska bli kult! :D
Sen på torsdag ska vi hem till mormor och äta tacos på kvällen haha
 
För jag är Herbert den stora trygga vargen
 
 
PUSS
Elina

IKEA

Typ det roligaste stället att vara på, eller?!
 
Jag ska i alla fall snart gå till tåget som tar mig till Rebecca så sätter vi oss på bussen mot IKEA! Antagligen blir det köttbullelunch heheheh.
Jag hade tänkt att köpa en ram som ska sättas upp på väggen. Det får ni se när den är klar! :)
 
PUZZZZ
ELINA

dip dye nails

 
Hur coolt är inte detta? Ska man testa?
Jag tycker i alla fall att det var riktigt coolt!!!
 
xoxo

victoria's secret

 
jag vet inte varför det faschinerar mig. men jag älskar det. allt rosa. all spets. och den underbara lukten. 
allt är så underbart. dock har jag aldrig varit i en VS affär, men som jag sagt flera gånger, äger jag några lotions därifrån. men i höst, då jävlar ska jag dit, och om jag ska shoppa där....
 
xoxo

take me to the ocean

Coolt linne jag hittade på WEHEARTIT, någon som vet om det finns eller vart jag kan hitta det?
 
xoxo

Miley Cyrus

Tumblr_lzf4invkx71r7gshyo1_500_large
 
Någon som har verkligen har fått min uppmärksamhet den senaste månaden är Miley. Inte bara för att hon sjunger, för er som inte tror det, men otroligt, och för att hon har fått en jätte fin kropp och börat träna stenhårt osv! 
Dessutom är hon ju en stilförebild så det bara skriker om det.....
 
xoxo

tjugotre noll sex

Hej.
Klockan är fem över elva och jag tänkte snart gå och sova.
Dagen till ära har jag gjort lite olika saker.
För det första så gjorde jag scones till frukost, det var så jävla fett.
Sedan så ville jag åka till Ikea. Far tyckte att gräser behövde klippas så då sa han "om du klipper gräser åker vi till ikea" och eftersom det är ganska svårt att få med mina föräldrar till Ikea så erbjöd jag mig att klippa gräset.

Köpte en spegel (<3333333) och galgar på Ikea haha, alltid något.
Efter det gjorde jag ingenting. Åt lasagne till middag och sen gjorde jag en såndär "jordgubbstårta" till efterrätt. Blev ingen riktig. Vi hade jordgubbar, en marrängbotten och vispgrädde. Men det blev gott ändå.
 
Imorgon måste jag smörja mina ridstövlar WEHO!
 
SEE YAH!
PEACE!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus